G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Özgür Özel’den TRT’ye sert sözler: “Cenazeme istemiyorum, dirimde olmayanın ölümde de gözü olmasın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, TRT’yi sert bir dille eleştirdi. Özel, “TRT’yi cenazeme istemiyorum, dirimde olmayanın ölümde de gözü olmasın” ifadelerini kullandı.

Özel, Memleket Partisi’nden ayrılan 3 isme rozet takarak, onlara CHP’nin kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Parti içinde yaşanan süreçlerin bazılarının insanları ayrıştırabileceğini ancak CHP’nin herkese kapısının açık olduğunu vurguladı. Özel, partisinin 81 ilde çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekti ve birlik beraberlik çağrısında bulundu.

TRT’nin tarafsız olması gerektiğini belirten Özel, TRT’nin AKP’ye yakın yayınlar yaptığını ifade etti. Özel, “Anayasal bir kurum olan TRT, tarafsız olmalıdır. Ancak TRT’nin siyasi iktidarın yayın organı haline geldiğini görüyoruz” şeklinde konuştu. Özel, TRT’nin siyasi yayınlar yaparak tarafsızlığını yitirdiğini öne sürdü.

Madencilerin hayatını riske atan ifadelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Özel, madencilerin hayatlarının önemli olduğunu ve güvenliklerinin sağlanması gerektiğini vurguladı. Özel, “Madencilerin fıtratında ölüm var demek, insanları kandırmaktır. İşçilerin hayatını yok saymak kabul edilemez” dedi.

Özel’in açıklamaları partililer tarafından alkışlarla karşılandı. Genel Başkan Özgür Özel’in TRT eleştirisi ve madencilere yönelik sözleri partililer tarafından destek gördü. Özel, partisinin grup toplantısında önemli konuları gündeme getirerek, hükümeti ve medya organlarını sert bir dille eleştirdi. Partisinin birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den TRT’ye sert sözler: “Cenazeme istemiyorum, dirimde olmayanın ölümde de gözü olmasın”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!