G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.908,76

Özgür Özel’den Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da yaptığı açıklamalarda, MHP lideri Devlet Bahçeli ve MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yönelik çarpıcı sözler sarf etti. Özel, Manisa’nın demokrasinin kenti olduğunu vurgulayarak, Manisa Belediye Başkan adaylarından Ferdi Zeyrek’i övdü.

Özel, Ferdi Zeyrek’i tanımlarken, Manisalıların hepsinin onu tanıdığını ve takdir ettiğini belirtti. Zeyrek’in sütte leke olmadığına atıfta bulunan Özel, onun Manisa için suçları durdurduğunu ve Manisa halkının gurur duyduğunu ifade etti.

MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le ilgili konuşan Özel, Ergün’ün geçmişte AK Parti’nin isteklerini yerine getirdiğini iddia etti. Ferdi Zeyrek’in ise Karakoca Köyü’nde yaşanan olayda ortaya çıkardığı yolsuzlukları engellediğini ve Manisa’nın çıkarları için mücadele ettiğini belirtti.

Özel, 31 Mart seçimlerinde Manisa’nın israfı ve partizanlığı bitirmek için Ferdi Zeyrek’e destek çağrısında bulundu. Cengiz Ergün’e yönelik eleştirilerini sürdüren Özel, Ferdi Zeyrek’in Manisa için yeni bir umut olduğunu ve Manisa halkının ona güvenerek belediye başkanı seçmesi gerektiğini ifade etti.

Özel’in açıklamaları Manisa’da yankı bulurken, seçmenler arasında da tartışmaları beraberinde getirdi. Manisa halkı, 31 Mart seçimlerinde Ferdi Zeyrek’in mi yoksa Cengiz Ergün’ün mü belediye başkanı olacağı konusunda kararsız kaldı. Ancak Özgür Özel’in Manisa’da yarattığı etki ve söylediği iddialar, seçim atmosferini daha da hareketlendirdi. Manisa halkı, 31 Mart’ı sabırsızlıkla beklerken, siyasi kulislerde de Özel’in açıklamaları üzerine yoğun bir çalışma dönemi başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!