G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.117,74

Özgür Özel: Esenyurt CHP’nin Gücünü Yansıtıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta CHP Üye Katılım Töreni: Özgür Özel’in Mesajları

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplu üye katılım töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel önemli açıklamalar yaptı. Özel, Esenyurt’un Türkiye’deki 80 ilden göç alan önemli bir bölge olduğunu vurguladı.

Esenyurt’un nüfusunun 1 milyonun üzerine çıktığını belirten Özel, buranın sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin de en kalabalık ilçesi olduğunu aktardı.

“CHP’NİN TAPUSU BENDE DEĞİLDİR”

Özgür Özel, CHP’yi “baba evi” olarak tanımlarken, “Tapusu bende değildir. Kemal Bey’de de yoktu. Ne rahmetli Ecevit’te ne de İsmet Paşa’da tapusu vardı. Baba evinin tapusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e aittir. Kim geldi ise, artık yarından itibaren benim kadar CHP’li. Çünkü Atatürk’ün ‘İki büyük eserimden biri’ dediği CHP’yi benimseyenler bizimle gönül bağı kurmuşlardır.” dedi.

“CHP, TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ PARTİSİDİR”

Özel, CHP’lilerin Atatürk’ün partisinin Türkiye’nin iktidar partisi olma hedefini benimsediklerini ifade ederek, “Bunun zamanı gelmiştir. Hep birlikte omuz omuza, yürek yüreğe ilerliyoruz. CHP, kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin birinci partisidir ve son seçimlerde olduğu gibi şimdi de iktidara doğru yürümektedir. Bundan sonraki süreçte, partimizin tüm üyelerinin iktidar sorumluluğunun bilincinde olup, aramızdaki kırgınlıkları geride bırakıp, etle tırnak gibi bir bütünleşme içinde hareket etmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerden sonra durmadıklarını, bu süreçte emekliler için Ankara, emekçiler için Gebze, atanamayan öğretmenler için Saraçhane, üreticiler için Rize, Gaziantep, Hayrabolu, Giresun ve Manisa’da çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkla beraber olduklarını ifade etti.

“İNANIN DOSTUMUZ DEĞİLDİR”

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına da değinen Özel, “İçine çekilmeye çalışıldığımız tüm tartışmalara rağmen buradayım. Bu partiyi cumhurbaşkanı adayı gibi tartışmalarla bir kaos ortamına sürüklemek isteyenler dostlarımız değildir. Eğer birisi yoksulluğu, işsizlik sorununu değil de aday kim olacak tartışmasını körüklüyorsa, o kişi dostumuz değildir. Aday kim olacak? Bu konuda kararı hep birlikte vereceğiz. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son olarak, CHP’nin 47 yıl sonra ilk kez birinci parti olarak çıktığına dikkat çeken Özel, “Bu başarıyı sürdürmek ve kıymetini bilmek zorundayız. Bu süreçte gençler ve kadınlar için alan açarak ilerledik. Her adımımız dikkatlice atıldı ve sonuçlar takip edilerek ilerliyoruz. CHP örgütü olarak partimize ve politikalarımıza sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Törenin sonunda Özel, CHP’ye yeni katılan üyelere rozet taktı. Ayrıca, İstanbul programı kapsamında Maltepe ve Ataşehir belediye başkanlıklarını da ziyaret etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: Esenyurt CHP’nin Gücünü Yansıtıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!