G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.498,91

Özel-Erdoğan Görüşmesinde Mesir Macunu Espirisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel-Erdoğan Görüşmesi Sonrası Ankara Kulislerinde Esporler Yaratıyor!

Özel ve Erdoğan arasındaki görüşmenin ardından kulislerde neler konuşuldu? Bu sorunun cevabını arayanlar için gazeteci Mengü’nün ve Köylü’nün kulis bilgileri oldukça ilginç detaylar içeriyor.

Öncelikle Köylü’nün verdiği bilgiye göre Özel, Erdoğan’a hediye ettiği mesir macunuyla Ankara kulislerinde espri konusu haline gelmiş. Özel’in Manisalı olduğunu hatırlatan Köylü, CHP Lideri’nin Manisa’da yaptığı bir demeçte “burada belediye başkanlığı kazanılırsa devrim yapmış olacağına” dair sözlerini paylaştı. Ankara kulislerinden edindiği bilgilere göre, Özel’in Erdoğan’a mesir macunu hediye edeceğinin konuşulduğunu ve sonunda beklenenin gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca, Erdoğan’ın Özel’e çay ikram etmesiyle ilgili de ilginç yorumlarda bulundu.

MHP’li isimlerle de görüşen Köylü, MHP’nin konuyla ilgili detaylara hakim olduğunu belirtti. Partinin konuyu belli bir süre uzaktan takip etmek istediğini ve yorum yapmaktan kaçındığını sözlerine ekledi. Devlet Bahçeli’nin CHP’ye karşı sert duruşunun devam ettiğini ve parti içinde CHP’yi eleştiren görüşlerin yapıldığını aktardı.

Görüşmeye dair ilginç bir ayrıntı da paylaşan Köylü, Erdoğan cephesinden yapılan iade ziyaret kararının spontane geliştiğini ve planlı olmadığını belirtti. Aynı zamanda, MHP’lilerin Özel’in Erdoğan’la görüşmesine karşı kıskançlık ifadelerini de aktardı.

CHP ve MHP kulislerinde yapılan espriyle “Özgür Efendi, Özgür Efendi dedi, şimdi Özgür Bey, Özgür Beyciğim oldu” yorumlarının yapıldığını belirtti. Özel’in Erdoğan’la görüşmesine sıcak bakmayan bir grup tarafından çekincelerini ileten Köylü, Özel’in yeni bir dönem başlattığını ve siyasette diyalog arayışında olduğunu söyledi. Mengü ise CHP liderini kast ederek “O şimdi şunun planını yapıyor: bir yumuşama falan demokratikleşme olursa Hani bunu başlatmış olan kişi olmuş olacak Özgür Özel” yorumunda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel-Erdoğan Görüşmesinde Mesir Macunu Espirisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!