G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,93
GR. ALTIN2.915,04
BTC2.254.737,25

Öz Ağrı Seç Turizm Otobüsü Polatlı’da Kaza Yaptı, Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı’dan İzmir’e seyahat eden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı otobüs, sabaha karşı Polatlı’nın Olukpınar köyü yakınlarında kontrolden çıkarak köprü ayaklarına çarptı. Kazanın ardından itfaiye ekipleri, otobüsün içinde mahsur kalan yolcuları kurtardı ve yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kaza sonrasında güzergah trafiğe kapatıldı.

Olay sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, otobüsün hız yaparak kaza anında yalpalamış olduğunu ifade etti. Türkoğlu, otobüsten fırlayan parçaların kendi aracına çarptığını ve otobüsün hız nedeniyle kontrol kaybettiğini belirtti.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Adli Tıp Merkezi önünde bir araya geldi. Acı haberle sarsılan bazı vatandaşlar bayıldı, gözyaşlarına boğulan kadınlar ise ağıtlar yaktı.

Fevzile Baydar’ın kardeşi İsmail Bayram, ablasının kızı Şuna Yaşar ile birlikte yaşamını yitirdiğini ve geride bir kızı ile bir oğlu bıraktığını dile getirdi. Bayram, ablasının kızının nişanlı olduğunu ve yaklaşık bir ay sonra düğün yapacakları bilgisini paylaştı.

Kazayı gören bir diğer vatandaş ise olay sırasında otobüsün arkasında seyahat ettiğini ve kaza sonrasında olay yerine ulaştığını aktardı. “Bu acı hepimizin acısı. Türkiye’nin acısı” şeklinde duygularını ifade eden vatandaş, kazanın şokuyla karşılaştıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öz Ağrı Seç Turizm Otobüsü Polatlı’da Kaza Yaptı, Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!