G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,51
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,10
BIST9.132,30
Petrol76,46
GR. ALTIN2.877,92
BTC2.133.467,78

Otobüs Muavini Taciz Etti: Avukat Seyahatinde Şok Edici Mesajlarla Karşılaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avukat, Seyahat Halinde Tacize Uğradığını Söyledi

Bir avukat, seyahati sırasında otobüs muavini tarafından cinsel içerikli mesaj ve videolarla taciz edildiğini iddia ederek hukuki yola başvurdu.

"Muavinden Gece Yarısı Mesaj Aldım"

Samsun Barosu’ndan avukat S.G., gezmek amacıyla Giresun’a gitti ve 15 Eylül’de saat 16:00’da dönüş için otobüs bileti satın aldı. Seyahat esnasında, otobüsün muavini O.K., S.G.’ye "Sakızın varsa bana da verebilir misin? Bir de yerde sigara paketi gördün mü?" yazılı bir not verdi. S.G. muavine sakızı olmadığını ve sigara paketini de görmediğini belirtti. Seyahatinin ardından, S.G. Samsun’un Terme bölgesinde arkadaşı tarafından alındı ve gece yarısı saatlerinde ‘O.K.’ kullanıcı adına sahip bir numaradan mesaj almaya başladı.

"Cinsel İçerikli Mesajlar ve Videolar Gönderdi"

S.G., kim olduğunu sorduğunda muavinin "Seni Giresun’dan Samsun’a taşıyan aracın personeliyim" yanıtını aldığını ifade etti. Muavin, tanışmak istediğini belirttikten sonra mesajlarını sürdürünce S.G. numarayı engelledi. Fakat bir gün sonra farklı bir numaradan yeniden mesaj aldı. Kim olduğunu merak ettiğinde, "Dün otobüste yanında oturan biriydim" cevabını alan S.G., söz konusu kişinin cinsel içerikli mesajlar ve videolar göndermeye devam ettiğini aktararak durumu yetkililere bildirdi. Engellemesine rağmen, S.G. konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otobüs Muavini Taciz Etti: Avukat Seyahatinde Şok Edici Mesajlarla Karşılaştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!