G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Otobüs Kazasında Yaşamını Yitiren Kadının Acı Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu’nda meydana geldi. 24 Nisan’da saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda, 6 çocuk annesi Hatice Sabahi’nin hayatını kaybettiği acı bir kaza yaşandı. Hatice Sabahi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kontrole gitmiş ve eve dönmek için 01 J 0364 plakalı özel halk otobüsüne binmişti. Otobüs sürücüsü Vedat K.’nin sigara içerken ilerlediği araç, kapısı açık bir şekilde hareket halindeyken Sabahi’nin ayağa kalkması sonucu kaza gerçekleşti. Sabahi dengesini kaybederek açık olan kapıdan düşüp başını yere çarptı.

Olay, araç içi kamerasına yansıdı ve sürücü Vedat K. gözaltına alındı. Ancak daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sabahi’nin hastaneye kaldırılmasının ardından beyin kanaması geçirdiği ve çeşitli kırıklarının olduğu belirlendi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sabahi’nin hayatını kaybetmesiyle olay daha da üzücü bir hal aldı.

Vedat K. ise tekrar gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. İfadesinde hızının düşük olduğunu ve yeni hareket ettiği için kapının kapanma fırsatının olmadığını belirten şoför, kaza sırasında tek kusurunun kapının açık olması olduğunu dile getirdi. Olayın ardından Sabahi’nin cenazesi, Ali Hocalı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene katılan eşi Cemil Sabahi ve çocukları büyük bir üzüntüyle cenazeye katıldı. Eşinin kaybıyla yıkılan Cemil Sabahi, güçlükle ayakta dururken yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Kazanın yankıları sürerken, Sabahi’nin ailesi ve sevdikleri acılarıyla baş başa kaldı. Hatice Sabahi’nin ani ve trajik ölümü, tüm aileyi derin bir şekilde etkiledi. Ölen Sabahi için dua eden yakınları, acılı bir şekilde Sabahi’nin defin işlemlerini tamamladılar. Yaşanan acı ve üzücü olay, aile ve sevenleri için bir hayli zorlu bir süreci beraberinde getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otobüs Kazasında Yaşamını Yitiren Kadının Acı Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!