G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,97
GR. ALTIN2.931,40
BTC2.169.803,20

Otobüs Biletleri Hızla Tükeniyor, Vatandaşlar Dikkat!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde otobüs biletlerinin hızla tükendiğini açıkladı. Yıldırım, vatandaşların bayram ziyaretleri için seyahat planları yaparken biletlerini ertelememeleri gerektiğini vurguladı. Okulların tatil olmasıyla birlikte ülke genelinde seyahat yoğunluğunun artacağını belirten Yıldırım, eğitim-öğretim yılının sona ermesi ve bayramın aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle yaklaşık 7 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Yıldırım, seyahat yoğunluğunun 12 Haziran’dan itibaren artacağını ve vatandaşlara biletlerini bir an önce almaları, mümkünse gidiş-dönüş bileti almaları tavsiyesinde bulundu. Otobüs seferlerindeki yoğunluğu karşılamak için 12-25 Haziran tarihlerinde ek seferler planladıklarını belirten Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan bu konuda izin beklediklerini de aktardı.

Bilet fiyatları konusunda ise Yıldırım, fiyatların 4 aylık süreler için belirlendiğini ve şu an biletlerde bir miktar indirim olduğunu ifade etti. Firmaların yoğunluk arttıkça biletleri tavan fiyattan satışa sunabileceklerini ancak belirlenen fiyat sınırının üzerinde satış yapamayacaklarını belirtti.

Sonuç olarak, vatandaşların bayram seyahatleri için erken davranmaları ve bilet alımlarını geciktirmeden yapmaları gerektiğini vurgulayan Yıldırım, bayram öncesi ve sonrası seyahatlerde oluşabilecek yoğunluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, ek sefer planlarıyla seyahat taleplerini karşılamaya çalışacaklarını belirten Yıldırım, sektördeki firmaların bayram öncesinde hazırlıklarını tamamlamaları ve vatandaşlara güvenli bir seyahat imkanı sunmaları gerektiğini de ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otobüs Biletleri Hızla Tükeniyor, Vatandaşlar Dikkat!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!