G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

ÖSYM, LGS Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖSYM, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak olan merkezi sınavın giriş belgelerini yayınladı. Sınav, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek ve öğrenciler kendi okullarında değil, belirlenen okullarda sınava girecekler. Sınav giriş belgeleri e-Okul sistemi üzerinden erişilebilir durumda olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS’ye girecek olan öğrencilerin sınav giriş belgelerini e-Okul sistemi üzerinden alabilecekleri konusunda bir açıklama yaptı. Öğrencilerin sınav günü belgelerini yanlarında bulundurmaları ve sınava girmek için belirlenen okullara gitmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgiler için e-Okul sisteminin kullanılması gerekmektedir.

Sınav giriş belgelerinin yayınlanması ile birlikte öğrenciler, sınav gününe hazırlıklarını tamamlayarak sınava en iyi şekilde hazır hale gelebilirler. ÖSYM’nin belirlediği tarih ve yerde yapılacak olan sınav için öğrencilerin giriş belgelerini dikkatlice incelemeleri ve sınav günü yanlarında bulundurmaları önemlidir.

Sınav giriş belgelerini e-Okul sistemi üzerinden alan öğrenciler, belirtilen tarih ve saatte sınava girmek için hazır olmalıdırlar. Sınava girecek öğrencilerin sınav günü belgelerini yanlarında bulundurarak sınava girecekleri okula gitmeleri gerekmektedir. Sınav günü sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için öğrencilerin belirlenen kurallara uygun davranmaları önemlidir.

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS merkezi sınavı için hazırlanan öğrencilere sınav giriş belgelerini alma konusunda e-Okul sistemi üzerinden bilgi verdi. Öğrenciler, sınav tarihine kadar gerekli olan belgeyi alarak sınava zamanında yetişmelidir. Tüm detaylar ve bilgiler e-Okul sistemi üzerinden öğrencilere ulaştırılacak ve sınav günü sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir.

ÖSYM tarafından yayınlanan ve e-Okul sistemi üzerinden erişilebilen LGS sınav giriş belgeleri, öğrencilerin sınava katılmaları için gereken belgelerdir. Öğrencilerin sınav günü bu belgeleri yanlarında hazır bulundurmaları ve sınavı usulüne uygun bir şekilde tamamlamaları önemlidir. Sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ÖSYM, LGS Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!