G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO38,16
CNY4,88
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,99
GR. ALTIN2.898,69
BTC2.170.641,33

Ormanlık alanda tüfek sesleri ve bir çobanın ölümü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Şeker Mahallesi’nde, 23 yaşındaki A.O.İ. adlı bir genç, bunalıma girdikten sonra yalnız yaşadığı evinde kendini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Olayın yaşandığı evde durumu fark eden yakınları tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri de evde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. A.O.İ.’nin cenazesi ise yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer bir olayda ise Aksaray’da bulunan Kalanlar Mahallesi’nde DSİ regülatörünün bulunduğu ormanlık alanda silah sesi duyan 3 çoban, çevreyi kontrol etmeye başladı. Gezinti sırasında bir şahsı kafasından tüfekle vurulmuş halde ölü olarak buldular. Çobanlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Abdullah K. adlı kişinin ölü olduğunu tespit etti. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan inceleme sonucunda, şahsın kendini vurarak intihar ettiği ortaya çıktı. Abdullah K.’nin cansız bedeni ise otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı bir inceleme ve araştırma devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.İncelenmek üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kayseri’deki intihar olayıyla ilgili olarak ise soruşturmanın detayları henüz netlik kazanmamış durumda. Olayın nedenlerine dair yapılan araştırmalar devam ediyor. Her iki olay da şok etkisi yaratırken, yakınları ve çevredeki kişiler üzüntülerini dile getirdiler. Olayların derinlemesine araştırılması ve benzer vakaların önlenmesi için yetkililerin daha dikkatli olması gerektiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ormanlık alanda tüfek sesleri ve bir çobanın ölümü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!