G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Ordu’da Minibüs ve Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu-Mesudiye yolu üzerinde bulunan Ulubey Eymür Mahallesi’nde meydana gelen kaza, 52 DK 814 plakalı otomobil ile 52 S 0240 plakalı minibüsün çarpışması sonucu gerçekleşti. Otomobilin sürücüsü Hayati Yılmaz (51) ve yolcu olarak bulunan Ali Yılmaz (49) kazada hayatını kaybederken, minibüsün yolcusu Duru F. (30) ise yaralandı. Kazayı gerçekleştiren minibüs sürücüsü Murat F. (34) ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazanın detaylarına göre, Hayati Yılmaz’ın kullandığı otomobil ile Murat F. idaresindeki minibüs kaza anında çarpıştı. Bu çarpışma sonrasında Hayati Yılmaz ve yanında bulunan Ali Yılmaz hayatını kaybederken, minibüsün yolcusu Duru F. yaralandı. Kaza alanına gelen jandarma ekipleri, minibüs sürücüsü Murat F.’yi gözaltına aldı.

Yaşanan bu elim kaza sonrasında, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kaza hakkında soruşturma başlatıldı. Gerekli incelemelerin yapılması için bölgeye gelen jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kazanın etkisiyle, bölge halkı ve kazayı gören diğer sürücüler şaşkınlık ve üzüntü içinde kaldı. Kazanın meydana geldiği tarih itibariyle bölgede trafik akışı geçici olarak durdurulurken, kaza sonrası yaşanan bu üzücü olay, bölge halkı arasında derin bir üzüntü yarattı. Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ise acı haberle yasa boğuldu. Kazayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, kaza sonrası bölgede yaşanan üzücü atmosfer uzun bir süre devam edeceğe benziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ordu’da Minibüs ve Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!