G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

OpenAI’nin Yapay Zekası ChatGPT, Artık Bir Hafızaya Sahip Olacak ve Kullanıcı Tercihlerini Hatırlayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapay zeka sohbet asistanı ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen bir uygulamadır. ChatGPT, neredeyse her konuda bilgi sahibi olan kişisel bir öğretmen gibi çalışarak doğal yanıtlar verebilmektedir. OpenAI’nin yıllık geliri 1,6 milyar doları aşmış durumdadır ve son dönemde popüler hale gelen yapay zeka aracı ChatGPT, yeni özellikler kazanmaya hazırlanmaktadır.

ChatGPT’nin yeni özelliği, hafıza özelliğidir. Bu özellik sayesinde yapay zeka, kullanıcıların tercihlerini ve eğilimlerini hatırlayarak daha kişiselleştirilmiş yanıtlar verebilecektir. Bu da ChatGPT’nin daha alakalı ve tutarlı yanıtlar vermesini sağlayacak ve kullanıcı deneyimini geliştirecektir. Ayrıca önceki aramaları dikkate alarak bağlamı daha iyi anlayacak ve bu da daha anlamlı yanıtlar oluşturacaktır.

Ancak, bazı kullanıcılar ChatGPT’nin kişisel verileri depolaması konusunda gizlilik endişelerine sahip olabilir. Bu durumda OpenAI şirketinin kişisel bilgileri toplama ve kullanma konusunda katı politikalar uygulaması gerekecektir. Bu da kullanıcıların gizlilik endişelerini gidermeye yönelik bir adım olacaktır.

Yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, ChatGPT gibi uygulamaların daha da kişiselleştirilmiş ve doğal bir etkileşim sağlaması beklenmektedir. Bu tür uygulamaların kullanımı arttıkça, kişisel veri güvenliği konusunda yapılan düzenlemelerin de önem kazandığı görülmektedir. OpenAI’nin yeni hafıza özelliğine sahip ChatGPT’si, yapay zeka teknolojisinin bu gelişmelerinden biridir ve kullanıcıların daha kişisel ve güvenli bir deneyim yaşamasına imkan tanıyacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
OpenAI’nin Yapay Zekası ChatGPT, Artık Bir Hafızaya Sahip Olacak ve Kullanıcı Tercihlerini Hatırlayacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!