G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,86
GBP45,81
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,32
GR. ALTIN2.918,99
BTC2.192.827,84

Ölüme Götüren Kavgada Gençler Arasında Uyuşturucu Gerilimi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Çahabey Mahallesi’nde bulunan Ömür Cebeci Parkı’nda meydana gelen olayda, 3 kişilik arkadaş grubundan Kenan Efe Aytekin (17) ile Ö.B.O. (17) isimli gençler arasında çıkan kavga kanlı bitti. İki tarafın da bıçak kullandığı kavgada, Kenan Efe Aytekin kalbinden, Ö.B.O. ise sırtından ve karnından yaralandı. Aytekin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ö.B.O. ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı ve tedavisinin ardından tutuklandı.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, parkta çıkan kavganın ardından arkadaş grubunun hastaneye gitmesi görüntülere yansıdı. Kenan Efe Aytekin’in otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenazesi ailesine teslim edildi ve Aşağı Narlıdere Mezarlığı’nda defnedildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kenan Efe Aytekin’in annesi Gülçin Ergier, oğlunun ölüm haberini hastanede aldığında, Aytekin’in arkadaşlarının kendisine ‘Biz yapmadık abla’ dediklerini, ancak daha sonra oradan uzaklaştıklarını anlattı. Ergier, oğlunun uyuşturucu sebebiyle öldüğünü düşündüğünü belirtirken, uyuşturucu satıcılarının köklerinin kurumasını diledi. Kenan Efe’nin avukat olma hayalini gerçekleştiremeden öldüğünü söyleyen Ergier, suçluların cezasız kalmamalarını ve olayın aydınlatılmasını istedi.

Olay nedeniyle İzmir’de yas tutulurken, gençler arasındaki kavga ve şiddet olaylarının artarak devam etmesi endişe yaratmaya devam ediyor. Yetkililer olayın detaylarını aydınlatmak ve benzer vakaların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ölüme Götüren Kavgada Gençler Arasında Uyuşturucu Gerilimi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!