G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Olivier Giroud, Milan’da veda ediyor ve MLS’e transfer oluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

37 yaşındaki tecrübeli golcü Olivier Giroud, sezon sonunda Milan’dan ayrılacağını duyurdu. Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kulüpten ayrılacağını ve önümüzdeki iki maçın Milan’daki son maçları olacağını belirtti. Kariyerine MLS’te devam etme kararı aldığını ve konuşmanın zor olduğunu ancak Milan’ın kalbinde her zaman özel bir yere sahip olacağını dile getirdi.

Olivier Giroud’un, MLS takımlarından Los Angeles FC ile kısa sürede resmi sözleşme imzalayıp kulübe katılması bekleniyor. Bu sezon Milan formasıyla 45 maça çıkan Giroud, 16 gol atıp 9 asist yaparak etkili bir performans sergiledi. Milan kariyerinde toplamda 130 maçta 48 gol atıp 20 asist yapan Fransız futbolcu, Milan ile 1 Serie A şampiyonluğu yaşadı.

Giroud’un Milan’daki ayrılışı, kariyerinin yeni bir dönemine başlamasını simgeliyor. Tecrübeli golcü, MLS’e transfer olarak Amerika’da futbol kariyerine devam edecek. Milan’dan ayrılarak yeni bir maceraya atılan Giroud, futbol kariyerindeki yeni hedefler peşinde koşacak.

Milan taraftarları, Giroud’un ayrılışıyla duygusal bir süreç yaşarken, Fransız oyuncunun takıma verdiği katkı ve başarıları unutulmaz olarak hatırlanacak. Milan kariyerinde gösterdiği performanslarla unutulmaz bir iz bırakan Giroud, MLS’te de aynı başarıları sürdürmeyi hedefliyor.

Los Angeles FC ile anlaşması beklenen Giroud’un, MLS’de nasıl bir performans sergileyeceği ve yeni takımındaki rolü merakla bekleniyor. Milan’dan ayrılma kararı alan Giroud’un, MLS macerası başladığında ne gibi başarılar elde edeceği ve nasıl bir iz bırakacağı futbolseverler tarafından heyecanla takip edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Olivier Giroud, Milan’da veda ediyor ve MLS’e transfer oluyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!