G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,93
CNY4,87
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.174,58
Petrol75,81
GR. ALTIN2.915,67
BTC2.102.621,17

Öğretmen, Asker Eğlencesinde Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki M.K. isimli bir kadın alışveriş merkezine giderek sivil kıyafetlerini değiştirdi ve yanında getirdiği askeri üniformayı giydi. Kadın, elindeki telefonla ilçe merkezinde bulunan Meydanbaşı Caddesi’ndeki esnaflara GBT sorgulaması yaparak suç kaydını kontrol etti. Ardından Uzunkum Caddesi’nde bulunan kafelere girerek içeride oturan müşterilerin kimliklerini istedi. Durumundan şüphelenen bir müşteri ise 112’yi arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek olay yerine gitti. Jandarma üniforması giymiş olan kadına suçüstü yaparak kimlik kartını isteyen polis ekipleri, kartın bulunmadığını öğrendi. GBT sorgulaması sonucunda sözleşmeli öğretmen H.K. olduğu tespit edilen kadının herhangi bir suç kaydının olmadığı belirlendi. Gözaltına alınan kadın, yeniden alışveriş merkezine götürülerek kıyafet değiştirmesi için polis nezaretinde bekletildi.

Polislerin kimlik sorduğu kadın önce geldiği için geldiğini belirtse de daha sonra askerlik mesleğine karşı ilgisi olduğunu ve aslen öğretmen olduğunu ifade etti. Tiyatro gösterisi için jandarma üniforması giydiğini belirten kadın, polis aracında ağlayarak pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Sözleşmeli öğretmen olan kadın, ifadesinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Olayın detayları İHA kaynağından alınmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmen, Asker Eğlencesinde Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!