G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.155.669,26

Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi Aşkında Şok Ayrılık: Sevgiye Ara Vermenin Sebebi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Çift Ayrıldı: Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’nin İlişkisi Sona Erdi

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, beş yıl boyunca heykeltraş olan Emre Yusufi ile birlikteydi. Şahinkaya, önceki dönemlerde evlilikle ilgili sorulara vermiş olduğu yanıtta, "Bir düşünüyor, bir düşünmüyoruz. Yani net bir şey yok. Böyle de mutluyuz aslında ama her şeyi zaman gösterir" şeklinde konuşmuştu. Ancak şimdi, bu ünlü çiftin yolları ayrılmış durumda.

Ayrılığa ilişkin açıklama, Emre Yusufi’den geldi. ‘Misery’ adlı tiyatro oyununun galasında konuşan Yusufi, "Bu açıklamayı ben yapmayayım şimdi. Bu ara onun işleri çok yoğun, benim de işlerim yoğun. O yüzden biraz kendi işlerimize konsantre olduk. Ara verdik diyelim" dedi.

Bir YouTube kanalında konuk olarak yer alan Şahinkaya, "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. "Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, ‘Sen benim sevgilimle!’ diye uyarı yapmam," şeklinde cevap verdi.

Şahinkaya, olaya dair daha fazla detay verirken, "Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını" diyerek duygularını ifade etti.

Bu gelişmeler, ikiliyi sevenler için beklenmedik oldu. Şahinkaya ve Yusufi’nin geçtiğimiz yıllarda yaşadıkları mutluluk, artık anılarda kalacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi Aşkında Şok Ayrılık: Sevgiye Ara Vermenin Sebebi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!