G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Nijerya’da Kamyon ve Minibüs Çarpıştı: 10 Ölü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nijerya’nın Lagos eyaletinde meydana gelen kazada, yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Nijerya Acil Durum Ajansı (SEMA) Lagos Eyaleti Daimi Sekreteri Olufemi Oke-Osanyintolu, kaza hakkında bilgi verdi. Kaza, Lagos-Badagary kara yolunda gerçekleşti. Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumları hakkında bilgi verilmedi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve detaylar araştırılıyor.

Nijerya Acil Durum Ajansı yetkilisi Olufemi Oke-Osanyintolu, kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 10 olduğunu belirtti. Ayrıca 3 kişinin ağır yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Yaralıların durumu hakkında net bir bilgi paylaşılmadı ancak sağlık ekiplerinin müdahale ettiği bilinmektedir. Kamyon ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazanın detayları üzerinde yapılan araştırmalar devam ediyor. SEMA yetkilisi, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve olayın nedenlerinin araştırıldığını ifade etti.

Görülen üzere, Nijerya’nın Lagos eyaletinde meydana gelen kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Olufemi Oke-Osanyintolu’nun açıklamalarına göre kaza, Lagos-Badagary kara yolunda yaşandı. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 10 olarak açıklanırken, 3 kişinin ağır yaralandığı belirtildi. Yaralılar hastaneye sevk edildi ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgi verilmedi. Olufemi Oke-Osanyintolu, kazaya ilişkin başlatılan soruşturma hakkında detaylı bilgi paylaşmadı ancak olayın üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Nijerya’da yaşanan bu feci kaza hakkında Anadolu Ajansı (AA) tarafından yapılan habere göre, 10 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi ağır yaralandı. Kazanın detaylarıyla ilgili olarak Nijerya Acil Durum Ajansı yetkilisi Olufemi Oke-Osanyintolu tarafından bilgi verildi. Kazanın nedenleri hakkında yapılan araştırmalar devam ederken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kazaya karışan araçların durumu ve sürücülerin durumu ile ilgili bilgiler henüz paylaşılmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nijerya’da Kamyon ve Minibüs Çarpıştı: 10 Ölü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!