G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,53
CNY4,84
GBP44,82
EURO/USD1,10
BIST8.927,38
Petrol77,19
GR. ALTIN2.882,12
BTC2.122.570,41

Netflix, Yunan Mitolojisini Ortaya Koyan ‘Kaos’u Bir Sezon Sonra Gözden Çıkardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix, Jeff Goldblum’un başrolünde yer aldığı "Kaos" adlı Yunan mitolojisi komedisini, yalnızca bir sezonun ardından iptal etti. Dizinin yıldızlarından Aurora Perrineau, Instagram hesabında paylaştığı bir gönderide bu iptali doğruladı.

İlk Sezon Yayınlandı, İkinci Sezon Gelmeyecek

Netflix, Yunan mitolojisi temalı komedi dizisi "Kaos"u bir sezon sonunda rafa kaldırma kararı aldı. Başrolünde Jeff Goldblum’un yer aldığı ve Ağustos ayında izleyiciyle buluşan bu dizi, Yunan mitolojisi tanrılarının modern dünyadaki yaşamlarını konu alıyordu.

Goldblum, dizide Zeus karakterini canlandırıyordu. Alnındaki bir kırışıklığın kendisinin iktidarının sona ermekte olduğu korkusunu tetiklediği, bu da onu müritlerine karşı paranoyak ve kin dolu bir hale getirdi.

Dizi kadrosunda, Zeus’un yanı sıra Hera rolünde Janet McTeer, Dionysus olarak Nabhaan Rizwan, Poseidon olarak Cliff Curtis, Hades olarak David Thewlis, Medusa olarak Debi Mazar ve Prometheus olarak Stephen Dillane gibi isimler de yer aldı.

Dizinin Oyuncusu Paylaşımını Sildi

"Kaos"un iptal edilmesi sonrasında oyunculardan Aurora Perrineau, iptal kararını onaylayan bir paylaşım yaptı. Ancak, kısa bir süre sonra bu gönderisini sildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Netflix, Yunan Mitolojisini Ortaya Koyan ‘Kaos’u Bir Sezon Sonra Gözden Çıkardı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!