G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.592,02

Neslihan Atagül: Hamilelikte İlk Heyecanları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Hamilelik Heyecanı

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay, sosyal medya üzerinden karnını tuttuğu bir fotoğraf paylaşarak hamile olduğunu duyuran Atagül, "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası… Velhasıl kelam… Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Hamileliğinin beşinci ayına giren Atagül, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 32 yaşındaki oyuncu, hamilelik sürecine dair samimi açıklamalarda bulundu. "Kadir’e hamile olduğumu söyleyince çok şaşırdı ve 15 dakika güldü. Ben çocuğumun erkek olacağını hissetmiştim. Kadir, kız bekliyordu ama erkek oldu. İnşallah ikincisi kız olur." diyen Atagül, ayrıca toplamda sekiz kilo aldığını ve bebeğin ismini doğduğunda karar vereceklerini belirtti.

Doğumuna Türkiye’de gerçekleştireceğini vurgulayan Atagül, "Ben bu toprakları çok sevdiğim için çocuğumu da bu topraklarda doğuracağım. Normal doğum olsun istiyorum." ifadelerini kullandı. Doğum sonrası bir süre oyunculuğa ara verebileceğini fakat çocuk biraz büyüdüğünde setlere döneceğini ekledi. "Çünkü ben işimi büyük bir aşkla yapıyorum." dedi.

Bu sözlerle, Atagül-Doğulu çiftinin yeni bir hayata adım atmasının heyecanı gözler önüne serildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Neslihan Atagül: Hamilelikte İlk Heyecanları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!