G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.774,07

Muş’ta Kaybolan Samet Akın’dan Haber Alınamıyor! Yakınları Endişeli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muş’tan Diyarbakır- Mardin kara yolundaki canlı hayvan borsasına hayvan satmak için giden Samet Akın’dan haber alamayan yakınları, 30 Mayıs’ta otomobilinde cüzdanı ile cep telefonunu buldu. Bu durum üzerine endişelenen yakınları, hemen polise kayıp başvurusunda bulundular.

Samet Akın’ın bulunması için başlatılan çalışmaların detayları merak ediliyor. Akın’ın amcası Cezmi Akı, “Eğer Samet bizi görüyorsa acil bir şekilde geri dönmesini istiyoruz. Ailesi olarak endişeleniyoruz ve onu bekliyoruz. Hem polisin hem de aile olarak bizim çabalarımız sürüyor. Samet’i görenlerin hemen bize ya da polise ulaşmalarını rica ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Diğer bir haber ise Şırnak’tan geldi. Kalıp ustası bir işçinin feci şekilde ölümü olayıyla sarsıldı. Şırnak’ta meydana gelen olayda, henüz ismi açıklanmayan bir kalıp ustası işçi iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.

Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için iş sağlığı ve güvenliği önlemlerine dikkat edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Şırnak’ta yaşanan bu üzücü olay üzerine işçi sağlığı ve güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği belirtiliyor. Olayın ardından yetkililerin olayı detaylı bir şekilde inceleyerek gerekli tedbirleri alacakları ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş’ta Kaybolan Samet Akın’dan Haber Alınamıyor! Yakınları Endişeli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!