G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Murat Özdemir ve Ebru Gündeş: Aşk Hikayesi Dubai’de Evlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir arasındaki aşk hikayesi Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan’ın kıydığı nikah ile resmiyet kazandı. Nikah töreninde Ebru Gündeş’in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Murat Özdemir’in şahidi ise Okan Küfeci oldu. Ebru Gündeş uzun bir süredir yalnız olan kalbini Murat Özdemir’e açtı. İkilinin hikayesi, birkaç yıl önce arkadaş ortamında tanışmalarıyla başladı. O dönemde Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir, Ebru Gündeş’e karşı duygusal hisler beslemeye başladı. ancak Gündeş, bu duygulara yanıt vermedi.

Murat Özdemir’in eşinden 2022 Temmuz’unda boşanmasının ardından, Gündeş’ten vazgeçmedi ve sanatçının sahne şovlarını en önde izlemeye devam etti. Ebru Gündeş ise uzun süre karşılık vermedi, ancak sonunda Özdemir’in samimiyetinden etkilenerek ilişkiye yeşil ışık yaktı. İkilinin ilişkisi 2023 yılının aralık ayında Dubai Başkonsolosluğu’nda düzenlenen sade bir törenle resmiyet kazandı.

Ebru Gündeş ile 37 yaşındaki Murat Özdemir arasındaki yaş farkı 12 olarak biliniyor. Murat Özdemir’in üç çocuğu bulunuyor ve Dubai merkezli bir yazılım ve savunma sanayi şirketinin sahibi. Özdemir, Dubai ile Türkiye arasında gidip gelirken, Ebru Gündeş ise kızının eğitimi için Dubai’de zaman geçiriyor ve iş nedeniyle Türkiye’ye seyahat ediyor.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in evlilik haberlerinin basına yansımasıyla eski eş Selin Kabaklı’dan göndermeli bir paylaşım geldi. Selin Kabaklı, Instagram hesabından “Ey Rabbim, benim gördüklerimi sende gördün. Duyduklarımı sende duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hizan senin, kul senin ceza senin” şeklinde bir paylaşım yaparak durumu değerlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Murat Özdemir ve Ebru Gündeş: Aşk Hikayesi Dubai’de Evlendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!