G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Murat Kurum, İstanbul gençlerine destek sözü verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Öğrenciler tarafından davet edilen Kurum, gençler için İstanbul’u başarıların merkezi haline getirmek istediklerini belirtti. Kendi işini kurmak isteyen gençler için gerekli destekleri sağlayacaklarını söyleyen Kurum, okul hayatlarında özgürce hareket etmelerini sağlayacaklarını vurguladı.

İBB adayı Kurum, kentsel dönüşüm ve ulaşım konularında çözümler üretmek için hemen harekete geçeceklerini belirtti. Sağlıksız ve güven vermeyen eski konutların bir yıl içinde yok olacağını ve yerlerine afetlere dirençli 130 bin yeni konutun yapılacağını açıkladı. 5 yıl içinde 650 bin konutu dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Kurum, mevcut 340 kilometrelik metro mesafesini 5 yıl içinde 650 kilometreye çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

Program sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Murat Kurum, gelecek planları hakkında gençlerle fikir alışverişinde bulundu. İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleşen iftar programına katılan öğrenciler, Kurum’un vaatlerine ve projelerine ilgi gösterdi. Kurum’un gençlerin beklentilerini ön planda tutarak İstanbul için yapacakları çalışmaları anlattığı konuşması, öğrenciler arasında olumlu yankı uyandırdı.

İstanbul’un geleceği için gençlerin desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Murat Kurum, gençlerin fikirlerine ve taleplerine her zaman açık olduklarını belirtti. İstanbul Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Kurum, gençlerin sorularını yanıtladı ve projelerini detaylarıyla anlattı. Gençlerin ilgi ve desteği sayesinde İstanbul’un daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Kurum, gençlerin katkılarıyla İstanbul’u daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Murat Kurum, İstanbul gençlerine destek sözü verdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!