G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Münih’te Cin Çıkarma Hilesi: 5 Milyon Euro dolandırıcılık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Münih’te faaliyet gösteren bir aile şirketinin yöneticisi 55 yaşındaki N. B., Serkan Ö. ve eşi Süreyya Ö. ile tanıştıktan sonra büyük bir dolandırıcılık olayına kurban gitti. İddialara göre, Serkan Ö., N.B.’yi etkisi altına alarak cin çıkarma seanslarına katılmaya ikna etti. N.B.’ye ilaçlı su vererek kendinden geçiren Serkan Ö., kadının aile sırlarını öğrenmeyi başardı.

Daha sonra N.B.’yi sürekli para vermesi için zorlayan Serkan Ö., altı yıl boyunca N.B.’den toplamda 5 milyon euro civarında para aldı. Ancak, geçen yıl yapılan büyülerle ölüm tehditleri alan N.B., şüphelerini ailesine ve polise bildirdi. Serkan Ö. ve eşi hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla 62 kez şikayetçi olan N.B., Avrupa genelinde kaçtıkları iddia edilen çift için yakalama kararı çıkarılmasını sağladı.

Serkan Ö., yedi yıl hapis cezasına çarptırıldı ancak duruşmanın ikinci gününde ortadan kayboldu. İddialara göre, eşiyle birlikte Türkiye’ye kaçan Serkan Ö.’nün Avrupa genelinde arandığı belirtildi. N.B. ise şimdi dolandırıldığı için büyük bir üzüntü içinde ve adaletin yerini bulmasını bekliyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Son güncelleme: 30 Nisan 2024, saat 16:20.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Münih’te Cin Çıkarma Hilesi: 5 Milyon Euro dolandırıcılık!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!