G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO37,94
CNY4,82
GBP45,22
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,37
GR. ALTIN2.802,42
BTC2.121.231,93

Muharrem İnce: “CHP Seçim Kampanyası İçin Parası Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin yaptığı basın toplantısında, devletin ve belediyelerin imkanlarıyla seçim kampanyası yürüttüklerini ifade etti. Partisinin belediye başkan adaylarına maddi destekte bulunamadığını belirten İnce, partililerden genel merkeze bağışta bulunmalarını istedi.

İnce, “CHP’ye bakın, partisinin genel sekreterine Esenyurt’u veremiyor, öbür genel sekreterine Beykoz’u veremiyor ama 30 yaşındaki avukatına Çankaya’yı veriyor” diyerek adaletsizliği eleştirdi. Geçen yılki seçimlerde muhalefetin de aynı hatayı yaptığını ifade eden İnce, bu duruma vicdanlı bir şekilde bakılması gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin şeffaflığa, bağımsız kurumlara, nitelikli eğitime ve yargı bağımsızlığına ihtiyacı olduğunu söyleyen İnce, belediyecilikte “akıl, adalet, ahlak” ve “dürüst, denetlenen ve demokrat belediyecilik” prensiplerini benimseyeceklerini açıkladı. İnce, 17 Şubat’ta İstanbul Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını ve Ankara dahil olmak üzere toplam 79 belediye başkan adayını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasar da yakın zamanda projelerini anlatmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. Adaylık başvurusu için İnce ile görüşmesinde “Ankara’da çıkardıkları şu adaylara bakar mısınız? Hepsi aynı mahalleden, aynı aileden, hepsi birbirine benzeyen adaylar” dediğini anlatan Hasar, İnce’nin de “Bu sana yakışır, göster kendini” karşılığını verdiğini anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muharrem İnce: “CHP Seçim Kampanyası İçin Parası Yok!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!