G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Muğla’da Minibüslerin Çarpışması: 14 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Bülent Fuat Aydoğan’ın yönetimindeki 48 BR 882 plakalı minibüs ile T.Ö. tarafından kullanılan 48 S 5086 plakalı servis minibüsü Menteş Kavşağı’nda çarpıştı. Kazada araçlardaki 4’ü ağır toplam 14 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak kaza sonrası araçlar alev aldı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.

Kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale gelirken, sürücülerden Aydoğan’ın Bodrum’da yaşadığı ve emekli olduktan sonra palyaçoluk yaptığı öğrenildi. Yangının, minibüste bulunan balon şişme gazının patlaması sonucu başladığı ve sıçradığı belirtildi. Yaralılardan 4’ünün hayati tehlikesinin devam ettiği ve diğer 10 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Tedavileri devam eden yaralıların durumu hakkında hastane yetkilileri tarafından açıklama yapıldı.

Olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda, kaza nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü de bilgiler arasında yer alıyor. Polis ekipleri, kazaya karışan sürücülerin ifadelerine başvururken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Trafik kazasının detayları ve yolcuların durumuyla ilgili gelişmeler, yetkililerin yapacakları açıklamalarla netlik kazanacak.

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşanan can kaybı ve yaralanmaların ardından, olayla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Özellikle araçlardaki teknik incelemelerin sonuçları ve kazaya sebep olan faktörlerin tespit edilmesi bekleniyor. Kamuoyu, bu tür durumlardan ders çıkarmak ve benzer olayların önüne geçebilmek adına alınacak tedbirlerin hayata geçirilmesini beklemektedir. Güvenlik birimleri ve yetkililer, soruşturmanın titizlikle yürütülmesi ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muğla’da Minibüslerin Çarpışması: 14 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!