G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.805,35

MSB Sosyal Medya Hesabından Irak’ta 2 PKK’lı Teröristin SİHA ile Etkisiz Hale Getirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın Kuzeyinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin SİHA ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, operasyonların son terörist etkisiz hale getirilene kadar devam edeceği belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yer alan teröristlerle mücadelesine ara vermeden devam ediyor.

Irak’ın kuzeyinde tespit edilen ve PKK’ya mensup olduğu belirlenen 2 terörist, Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tarafından etkisiz hale getirildi. Operasyon kapsamında bölgede hedef alınan teröristlerden biri kalmayıncaya kadar Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlarına kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Bu başarılı operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kararlılığını ve gücünü ortaya koymaktadır. Asil milletimizin desteğiyle hareket eden Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerine karşı operasyonlarını sürdürmektedir. Irak’ın kuzeyindeki terör unsurlarına karşı yürütülen operasyonlar, Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlı tutumunu bir kez daha göstermektedir.

MSB’nin açıklamasına göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde etkisiz hale getirilen teröristlerle yapılan mücadele, terörle mücadelede devam eden kararlılık ve azmi yansıtmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerinin varlığını sonlandırmak için operasyonlara ara vermeden devam edecektir. Irak’ın kuzeyindeki terörist unsurlara karşı yürütülen operasyonlar, Türkiye’nin güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

İlgili açıklamanın ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu’nda başarılı bir operasyon gerçekleştirdiği belirtilmiştir. Operasyon kapsamında tespit edilen ve PKK’ya mensup olduğu tespit edilen teröristler, SİHA ile etkisiz hale getirilmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, terörle mücadeledeki kararlı duruşu ve başarılı operasyonları devam edeceği vurgulanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MSB Sosyal Medya Hesabından Irak’ta 2 PKK’lı Teröristin SİHA ile Etkisiz Hale Getirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!