G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Mobil Dünya Kongresi’nde Robotların Göz Kamaştırdığı Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobil Dünya Kongresi, her yıl Barselona’da düzenlenen ve mobil teknoloji firmalarının yeni ürünlerini tanıttığı, 200 ülkeden 100 binden fazla sektör temsilcisinin katıldığı bir etkinliktir. Bu yıl Mobil Dünya Kongresi, 26 Şubat’ta başladı ve 4 gün sürdü. Barselona kenti için büyük önem taşıyan bu kongre, yaklaşık 13 bin kişiye iş imkanı ve 450 milyon euroluk gelir sağlamaktadır.

MWC 2024, dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarıdır ve birçok teknoloji firmasının yeni ürün ve hizmetlerini sergilediği bir platformdur. Fuar, yapay zekadan robotlara, bulut teknolojilerinden telekomünikasyona, otonom araçlardan akıllı cihazlara kadar birçok teknolojiyi kapsamaktadır. Fuar süresince, akıllı yüzükler, robot köpekler, şeffaf ekranlı bilgisayarlar, esnek telefonlar, akıllı gözlükler gibi birçok yenilikçi ürün ve hizmet tanıtılmıştır.

Mobil Dünya Kongresi’nde bu yıl robotların bulunduğu alanlar ziyaretçilerin ilgisini çeken en önemli alanlardan biri olmuştur. Fuarda sergilenen akıllı robot köpekler, insanlarla etkileşim kurabilme özellikleri ile dikkat çekmiş ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanmıştır. Akıllı köpekler, pati verme, dans etme, sevildiklerinde mutluluktan havalara zıplama gibi beceriler sergileyerek normal bir köpeğin yapabildiği birçok şeyi yapabilmektedir. Bu robotların insan benzeri davranışları, gelecekte yapay zeka-insansı robot çağının çok da uzak olmadığını göstermektedir.

MWC 2024, teknolojinin hızla gelişen yüzünü deneyimleme fırsatı sunmuş ve katılımcılara gelecekte bizi nelerin beklediğini görmelerine imkan sağlamıştır. Fuar, katılımcıların teknolojinin her geçen gün daha da akıllanan ve gelişen halini yakından gözlemlemelerine olanak tanımıştır. Özellikle yapay zeka ve robot teknolojilerinin gelişimi, ziyaretçiler tarafından merak ve ilgiyle karşılanmıştır. Bu tür etkinlikler, teknolojinin geleceğini şekillendirecek inovasyonları ve yenilikleri keşfetmek adına önemli bir platform olmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mobil Dünya Kongresi’nde Robotların Göz Kamaştırdığı Anlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!