G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,65
CNY4,88
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,79
GR. ALTIN2.913,94
BTC2.185.175,07

Milli Savunma Bakanlığı’ndan PKK/YPG’li teröristlere darbe üstüne darbe!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede kararlı bir tutum sergileyerek yeni bir başarılı operasyon daha gerçekleştirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK’lı terörist tespit edildi ve etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 4 PKK/YPG’li terörist ile Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlediği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi” ifadelerine yer verildi.

Operasyon sonucunda teröristlerin etkisiz hâle getirilmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlılığını ve terörle mücadeledeki azmini bir kez daha ortaya koydu. Bakanlık, terör örgütlerine karşı her türlü tedbiri alarak ülkenin huzur ve güvenliğini koruma yolunda mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

Suriye’nin kuzeyindeki operasyon bölgesinde etkisiz hâle getirilen 4 PKK/YPG’li terörist ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 3 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerinin hassas ve başarılı operasyonları sonucunda etkisiz hâle getirilmiştir. Böylece, terör örgütlerinin bölgede barınmasına ve faaliyet göstermesine izin verilmeyeceği bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklama, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele konusundaki kararlılığını ve başarılı operasyonlarına ilişkin önemli bir bilgi sunmaktadır. Bakanlık, teröristlere ve teröre karşı her türlü tedbiri almaya devam ederek ülkenin güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını sürdürecektir.2024 yılında gerçekleştirilen operasyon, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadeledeki başarısını bir kez daha ortaya koymuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Savunma Bakanlığı’ndan PKK/YPG’li teröristlere darbe üstüne darbe!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!