G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Microsoft, Bilgisayar Temizleme Aracı PC Manager Programı İle Windows Optimizasyonu Artık Daha Kolay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft, bilgisayar temizleme aracı PC Manager’ı kullanıma sundu. PC Manager, Microsoft’un yeni bir uygulamasıdır ve Windows işletim sistemine sahip bilgisayarları optimize etmek ve hızlandırmak için tasarlanmıştır. Program, bilgisayarın performansını ve genel sağlık durumunu takip etme ve iyileştirme imkanı sunmaktadır. Ayrıca, CCleaner’a ücretsiz bir alternatiftir ve x64 ve ARM mimarileri dahil Windows 11 ve 10 işletim sistemleri için yayınlanmıştır.

Microsoft PC Manager, performansı ve RAM kullanımını optimize etme, sürücüdeki gereksiz dosyaları temizleme, işletim sistemi sorunlarını giderme, Microsoft Defender tarafından sağlanan antivirüs koruması, Windows uygulamaları için açılır pencere engelleyici gibi birçok özelliği içermektedir. Ayrıca, temel bakımın yanı sıra RAM kullanımını gösteren bir araç çubuğu, Ekran Alıntısı Aracı’na bağlantı, web sitelerini hızlı bir şekilde sabitleme gibi kolaylıklar da sunmaktadır.

Microsoft Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen PC Manager, uygulamayı açtıktan sonra bir Microsoft hesabı ile oturum açmanızı isteyecektir. Oturum açtıktan sonra, PC Manager bilgisayarınızın genel analizini yapacak ve size öneriler sunacaktır.

Kısacası, Microsoft’un bilgisayar temizleme aracı PC Manager, Windows işletim sistemli bilgisayarlar için geliştirilmiş ücretsiz bir uygulamadır. Program, bilgisayarın performansını artırmak, gereksiz dosyaları temizlemek, virüs koruması sağlamak ve diğer birçok özelliğiyle kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Microsoft Store’dan indirilebilen uygulama, kullanıcıların bilgisayarlarının genel analizini yaparak tavsiyelerde bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Microsoft, Bilgisayar Temizleme Aracı PC Manager Programı İle Windows Optimizasyonu Artık Daha Kolay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!