G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,00
CNY4,81
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,72
GR. ALTIN3.026,13
BTC2.308.857,80

MHP Milletvekili Hakime Küfretti! Kayseri’nin Pınarbaşı Seçimleri İptal Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınarbaşı ilçesinde yapılan seçimlerin CHP’nin kazanmasının ardından AKP ve MHP itirazları sonucu iptal edildi. Yeniden yapılacak seçim 2 Haziran tarihinde gerçekleşecek. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un, Pınarbaşı Adliyesi’nde bir hakime küfür ettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, durumu kınadı. Olay, Pınarbaşı ilçesinde seçimlerin iptal edilmesiyle alakalı rahatsızlık yarattı.

MHP Milletvekili Baki Ersoy’un hakime küfür ettiği görüntülerin yayılmasıyla birlikte sosyal medyada büyük tepki çekti. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, görüntüleri paylaşarak MHP Milletvekili’nin davranışını kınadı. Salıcı, hakemin profesyonel şekilde görevini yapmaya çalıştığını belirtti ve bu gibi olayların yaşanmasının demokrasiye zarar verdiğini vurguladı. Seçim iptali kararının ardından yaşanan bu tür olaylar, siyasi gerilimi arttırmış durumda.

Seçimlerin iptal edilmesiyle birlikte Pınarbaşı ilçesindeki siyasi atmosfer gerginleşti. CHP’nin yıllar sonra kazandığı seçimlerin iptal edilmesi, muhalefet partileri arasında endişe yarattı. Yeniden yapılacak seçimde adaylar ve partiler arasında rekabetin artması bekleniyor. MHP ve AKP’nin itirazlarıyla seçimin iptal edilmesinin ardından yaşanan hukuk skandalı, siyasetçiler arasındaki ilişkileri zorlaştırdı.

Yeniden yapılacak seçim öncesi Pınarbaşı ilçesindeki siyasi gerginlik devam ediyor. MHP Milletvekili Baki Ersoy’un hakime küfür ettiği görüntülerin ortaya çıkması, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. CHP’nin kazandığı seçimlerin iptal edilmesiyle birlikte siyasetteki gerilim daha da arttı. Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziran tarihinde yapılacak olan yenileme seçimi öncesinde, siyasi partiler arasındaki rekabetin ve tartışmaların daha da yükselmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Milletvekili Hakime Küfretti! Kayseri’nin Pınarbaşı Seçimleri İptal Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!