G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

MHP Genel Başkan Yardımcılarını Hedef Alan Kutalmış Türkeş’ten Çarpıcı Paylaşım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medyada flaş bir paylaşımda bulundu. Türkeş, MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter’i hedef alarak küfürlü ifadeler kullandı. Türkeş, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Alparslan Türkeş’in evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar! Sizlerin Türkeş’in evladı olması imkansız, zira Türkeş o…… çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz ulviye’ye!”

Türkeş’in bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve tartışmalara yol açtı. MHP içerisindeki bu tür polemikler partinin birliğine zarar verebilecek türden olup, partililer arasında da farklı görüşlerin oluşmasına sebep olmaktadır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, olayın parti içindeki gerilimi artırması bekleniyor. Kutalmış Türkeş’in paylaşımıyla ilgili alınabilecek disiplin cezası da merak konusu olmaya devam etmektedir.

Öte yandan, Alparslan Türkeş’in ismi ve mirası üzerinden yapılan bu tür tartışmaların Türk siyasetine zarar verdiği düşünülmekte ve siyasi polemiklerin daha yapıcı bir şekilde ele alınması gerektiği vurgulanmaktadır. Kutalmış Türkeş’in sosyal medyadan yaptığı bu çıkışın parti içindeki gerilimi artırabileceği ve MHP’nin genel yapısını olumsuz yönde etkileyebileceği endişeleri de dile getirilmektedir.

Sonuç olarak, Türkeş’in bu paylaşımıyla başlayan tartışmaların nasıl bir boyuta ulaşacağı ve MHP’nin bu tür iç karışıklıklardan nasıl etkileneceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Siyasi camiada yaşanan bu tür gerginliklerin, ülkenin bütünlüğüne ve siyasi istikrarına zarar vermemesi için tüm tarafların daha dikkatli ve sorumlu davranması gerektiği önemle vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Başkan Yardımcılarını Hedef Alan Kutalmış Türkeş’ten Çarpıcı Paylaşım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!