G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,77
CNY4,87
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,75
GR. ALTIN2.913,33
BTC2.084.379,91

Metrobüs durağında yaşanan kaza: Motosiklet sürücüsü sara nöbeti geçirdi, otobüs altından son anda kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bir kaza, Barbaros Bulvarı, Zincirlikuyu metrobüs durağı girişinde meydana geldi. Olay, saat 14.00 sıralarında Emrah Akman’ın kullandığı motosiklet ile birlikte seyahat eden Mehmet Şanverdi’nin sara nöbeti geçirmesiyle başladı. Şanverdi’nin motosikletten düşmesi sonucu İETT otobüsünün altında kalmaktan son anda kurtuldu ancak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şanverdi’nin yaralanmasının ardından ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. İETT şoförü polis merkezine götürülerek ifadesi alındı.

Motosiklet sürücüsü Emrah Akman, kazayı şu şekilde anlattı: “Arkadaşımla motosiklet ile seyir halinde geliyorduk. Kendisi arkamda epilepsi nöbeti geçirip bayılmış sanırım. Yere düştü. Otobüsçü şoför abi de kendisini görmeyip üzerinden geçmiş. Ama geçip geçmediği net değil. Polisler şu an kamera kaydına bakıyor. Ben de tam göremedim. Şu an onu bulmaya çalışıyorlar. Arkadaşım da hastanede, durumu iyi.”

Kazada İETT otobüsü sürücüsü ise şunları söyledi: “Kaza, ben cebe girerken arkadaş sol taraftan motorun üzerinden düşmüş. Düşünce arabanın altına girmiş. Ben son anda fark ettim. Yolcular bağırdı ve durdum. Düşen kişinin durumu iyi. Polisler konuştu. ‘Bir şeyim yok’ demiş. Aracın altından değil motordan düşünce kafasını yere vurmuş. Tedbir amaçlı hastaneye götürdüler. Arabanın altına girmedi. Ben durduğumda aracın yan tarafındaydı.”

Kaza ile ilgili inceleme devam ederken, kazanın detayları netlik kazanacak. İETT şoförü, motosiklet sürücüsü ve araçtaki yolcuların ifadeleri alındı. Olay yerindeki güvenlik kameralarının da incelenmesi devam ediyor. Kazada yaralanan Mehmet Şanverdi’nin sağlık durumu ise hastanede gözlem altında tutulmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Metrobüs durağında yaşanan kaza: Motosiklet sürücüsü sara nöbeti geçirdi, otobüs altından son anda kurtuldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!