G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

Meteorolojik Verilere Göre Türkiye Genelinde Hava Durumu Değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Rize ve Artvin kıyılarında yağmur, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde ve Hakkari çevresinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği öngörülüyor. Sabah saatlerinde batı kesimlerde pus ve sis beklenirken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Marmara Bölgesi’nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. İstanbul’da 14°C, Edirne’de 20°C, Kırklareli’de 17°C ve Kocaeli’nde 18°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak.

Ege Bölgesi’nde de parçalı ve az bulutlu bir hava tahmin ediliyor. İzmir’de 20°C, Denizli’de 20°C, A.Karahisar’da 14°C ve Muğla’da 17°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak.

Akdeniz Bölgesi’nde de benzer bir durum söz konusudur. Adana’da 21°C, Antalya’da 20°C, Hatay’da 18°C ve Mersin’de 20°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve az bulutlu bir hava beklenmektedir.

İç Anadolu Bölgesi’nde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacakken, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Ankara’da 12°C, Eskişehir’de 17°C, Konya’da 14°C ve Sivas’ta 7°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde parçalı ve az bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Sinop’ta 12°C, Bolu’da 14°C, Karabük’te 15°C ve Zonguldak’ta 14°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Rize ve Artvin kıyılarında yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği öngörülmektedir. Amasya’da 14°C, Samsun’da 13°C, Tokat’ta 11°C ve Trabzon’da 12°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde de parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Hakkari çevresinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor. Erzurum’da 3°C, Kars’ta 5°C, Malatya’da 10°C ve Van’da 5°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ise parçalı bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Diyarbakır’da 13°C, Gaziantep’te 12°C, Siirt’te 12°C ve Şanlıurfa’da 15°C olarak ölçülen sıcaklıklarla parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meteorolojik Verilere Göre Türkiye Genelinde Hava Durumu Değerlendirmesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!