G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,22
CNY4,88
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST9.829,19
Petrol70,47
GR. ALTIN2.934,33
BTC2.227.173,35

Meşelik Mahallesinde Vurulan Sokak Köpeği Ameliyat Ediliyor! Jandarma Ekipleri Tepkili

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milas’a bağlı Meşelik Mahallesinde, 11 Ağustos Pazar günü, bölgedeki esnaf tarafından bakılan bir sokak köpeği kanlar içerisinde bulundu. Yaralı köpek Bodrum’da bulunan özel bir veteriner kliniğine kaldırıldı. Veterinerler yapılan tetkikler sonucunda köpeğin tabanca ile vurulduğunu ve kurşunun boyun bölgesinden girdiği, çenesinin de dağıldığı belirlendi. Durumu stabil olan yaralı köpek acil bir ameliyata alınacak.

Yetkililer, şikayet üzerine jandarma ekiplerinin köpeği kimin vurduğunu belirlemek ve sorumlu kişiyi yakalamak için çalışma başlattığını belirtti. Bu tür acımasız ve vicdansız saldırıların cezasız kalmayacağını vurguladılar. Olayın ardından bölge halkından ve hayvanseverlerden gelen tepkiler ise artarak devam ediyor.

Hayvan hakları savunucuları ise acilen yasaların sertleştirilmesi ve hayvanlara karşı işlenen suçlara verilen cezaların artırılmasını talep ediyor. Toplumda maalesef sık sık karşılaşılan hayvanlara şiddet olaylarının önüne geçilmesi için caydırıcı yasal düzenlemelerin şart olduğunu ifade ediyorlar.

Öte yandan, bölge halkı ise bu tür vahşet olaylarına karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiriyor. Olayın yaşandığı Meşelik Mahallesi’nde ise tedirginlik ve endişe hakim. Mahalle sakinleri, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve bu tür saldırıların önlenmesi için gerekli adımların atılmasını talep ediyor.

Konuyla ilgili olarak Bodrum Belediyesi yetkilileri de yaşanan bu üzücü olayı kınadıklarını ve sorumluların en kısa sürede bulunup adalet önüne çıkarılacağını belirtti. Belediye, hayvanlara şiddetin her türlüsünün karşısında olduklarını ve bu tür saldırılara müsamaha göstermeyeceklerini açıkladı.

yaşanan bu tür olayların önüne geçilmesi ve hayvanlara karşı daha duyarlı bir toplum olunması gerektiği üzerinde duruluyor. Hayvan hakları savunucuları, köpeğe yapılan bu saldırının bir an önce aydınlatılmasını ve sorumlu kişinin cezalandırılmasını talep ediyor. Olayın tüm detayları ise Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda gün yüzüne çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meşelik Mahallesinde Vurulan Sokak Köpeği Ameliyat Ediliyor! Jandarma Ekipleri Tepkili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!