G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.440,08

Meral Akşener’in Yeni İmajı ve Siyasetteki Geleceği Şaşırtıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’nin kurucu genel başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından genel başkanlık görevinden ayrıldı. Akşener’in son zamanlardaki görüntüsü ise dikkat çekiciydi. Eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller’in cenaze töreninde görülen Akşener’in yeni imajı, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Sözcü TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal ile reji arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Portakal, Akşener’in siyaset sahnesinde yer alıp almayacağı hakkında bir soru yöneltti. Rejinin verdiği cevap, AK Parti’de Akşener’i milletvekili olarak görebileceği yönündeydi. Portakal ise bunun üzerine şaşkınlığını belirterek, “Siyaset her şeye gebe, hiçbir şey şaşırtmıyor. Sizi de şaşırtmıyor, beni de şaşırtmıyor” dedi.

Meral Akşener’in siyasi kariyeri hakkında tartışmalar devam ederken, kamuoyu da kararını merakla bekliyor. Akşener’in yakın çevresi, siyaset sahnesinde yeniden boy gösterebileceği konusunda çeşitli spekülasyonlar yaparken, kendisi hakkında çıkan haberlere ise sessizliğini koruyor. Akşener’in gelecekteki siyasi tercihleri, ülke genelinde merak konusu olmaya devam ediyor.

Meral Akşener’in siyaset dünyasında tekrar yer alıp almayacağına dair yapılan yorumların yanı sıra, Akşener’in yeni imajı da gündemdeki yerini koruyor. Öte yandan, Akşener’in katıldığı Özer Çiller’in cenaze töreni, siyaset dünyasında da dikkatle takip edildi. Akşener’in bu törende değişen tarzı ve görüntüsü, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Hükümete karşı sert eleştirileriyle tanınan Meral Akşener’in bundan sonraki siyasi kariyeri ve tercihleri, Türkiye’nin siyasi gündemini de etkilemeye devam edecek gibi görünüyor. Akşener’in önümüzdeki dönemde hangi adımları atacağı ve siyasi geleceği, merakla beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meral Akşener’in Yeni İmajı ve Siyasetteki Geleceği Şaşırtıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!