G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.849,19

Melikgazi ve Kocasinan’da Suriyelilere Karşı Ayaklanma: Sokaklar Alev Alev!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melikgazi ilçesinde bulunan Danışmentgazi, Osmanlı, Selçuklu ve Hürriyet Mahallesi ile Kocasinan ilçesindeki Argıncık, Sahabiye ve Fevziçakmak mahallelerinde dün akşam yaşanan olaylarda Suriye uyrukluların iş yerleri ve araçları ateşe verildi. Aynı zamanda Suriye uyruklu vatandaşların evlerine taş atıldı. Polis ekipleri, olaya TOMA ve biber gazı ile müdahale etti.

Olaylar sonucunda sokak aralarında bulunan çöp tenekeleri yollara devrildi ve çevredeki çok sayıda kişi gözaltına alındı. Polis müdahalesinin ardından olaylar kontrol altına alındı ve kentte güvenlik önlemleri titizlikle sürdürülüyor. Yaşanan bu olaylar sonrasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kayseri’deki durumun nedeninin muhalefetin zehirli söylemleri olduğunu belirterek konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Yerlikaya ise Kayseri’deki olaylarla ilgili olarak 63 hesap üzerinden başlatılan soruşturma hakkında bilgi verdi. İçişleri Bakanlığı da konuyla ilgili olarak gerekli her türlü önlemi almaya devam ediyor. Yaşanan bu tür olayların tekrarlanmaması için ayrıca önlemler alınacağı da belirtildi.

Halkın güvenliğini sağlamak ve toplumsal huzuru korumak amacıyla polis ekipleri titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Sokağa çıkma yasağı ilan edilerek, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması için gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. Çıkan olayların ardından halkın huzurlu bir şekilde günlük yaşamlarına devam etmesi için devlet güvenlik güçleri tarafından gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

Olayların ardından şiddetin sonlandırılması ve halkın güvenliğinin sağlanması için polis ekiplerinin gerekli müdahaleleri gerçekleştirdiği kaydedildi. Yetkililer yaşanan olayların üzerine gidilerek, sorumluların adalet önüne çıkarılacağını ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Bu tür olumsuz olayların tekrar yaşanmaması ve toplumsal barışın sağlanması için devletin tüm kurumlarının işbirliği içinde çalıştığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Melikgazi ve Kocasinan’da Suriyelilere Karşı Ayaklanma: Sokaklar Alev Alev!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!