G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,78
GR. ALTIN2.888,51
BTC2.142.427,88

Masaj Salonu İçin Çektiği Krediyle Dolandırıldı, Sevgilisiyle Mimarı Vurdu ve Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salı günü Selçuklu ilçesinde meydana gelen olay, Beyşehir’de yaşayan ve av tüfeği fabrikasında çalışan Mevlüt Tosun’un hikayesiyle başladı. Tosun, bir süre önce kendisine masör olarak tanıtan İrem E. ile tanıştı ve kısa sürede sevgili oldular. İddialara göre Tosun, sevgilisine masaj salonu açmak için bankalardan yaklaşık 2 milyon TL kredi çekti. Ancak, salonun açılmasına yönelik herhangi bir gelişme olmaması üzerine Tosun, dolandırıldığını düşünerek harekete geçti.

Dolandırıldığını düşünen Mevlüt Tosun, Beyhekim Mahallesi Şafak Caddesi’ndeki stüdyo tipi eve gitti ve beklemeye başladı. Hasan Aktepe’nin eve girişiyle birlikte Tosun, ruhsatsız bir av tüfeğiyle ateş açtı ve Aktepe’yi bacağından yaraladı. Kaçan İrem E. ise dışarıda bekleyen biriyle birlikte olay yerini terk etti. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, yaralı Aktepe ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 2,5 saat sonra, Mevlüt Tosun aynı bölgede bulunan mimar Necati Şadi Kılıç’ın ofisine gitti. Burada buluştuğu mimara da av tüfeği ile ateş açarak göğsünden yaraladı ve kaçtı. İhbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ancak Kılıç kurtarılamadı. Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mevlüt Tosun, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden mimar Necati Şadi Kılıç dün defnedilirken, hastanede tedavi gören Hasan Aktepe’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Masaj Salonu İçin Çektiği Krediyle Dolandırıldı, Sevgilisiyle Mimarı Vurdu ve Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!