G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Denizi’nde meydana gelen bir deprem, denize kıyısı olan şehirlerde hissedildi. AFAD’a göre, saat 22.26’da gerçekleşen depremin merkez üssü Marmara Denizi Balıkesir açıkları olarak belirlendi ve büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü. Depremin derinliği ise 7.18 kilometre olarak açıklandı.

Kandilli Rasathanesi ise yaşanan depremin büyüklüğünü 4.2 olarak ölçtü ve merkez üssünü Tekirdağ Güzelköy açıkları olarak bildirdi. Derinliği ise 4.2 kilometre olarak belirtildi. Şu ana kadar depremde herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmadı.

Depremin etkisiyle, Marmara Denizi kıyısındaki bazı şehirlerde panik yaşandı. Vatandaşlar, gece saatlerinde evlerinden dışarı çıkarak güvenli alanlara sığındı. Depremin ardından birçok kişi sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak yaşadıkları deprem anını anlattı.

Yetkililer, depremin ardından bölgede olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları uyardı. AFAD ve diğer ilgili kurumlar, gerekli önlemleri alarak depreme karşı hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı.

Depremin, bölgedeki yerel halk arasında kısa süreli bir endişe yarattığı belirtilirken, hasar ve can kaybı olmadığı için büyük bir felaketin önlendiği ifade edildi. Deprem sonrası bölgede herhangi bir altyapı sorunu yaşanmazken, AFAD ve diğer kurumlar bölgedeki çalışmalarını sürdürdü.

Deprem, Marmara Denizi ve çevresinde yaşayan vatandaşlara deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Yetkililer, deprem güvenliği konusunda vatandaşları bilinçlendirmeye devam ederken, alınacak önlemler konusunda da uyarılarda bulunmayı sürdürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!