G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.592,02

Mardin’de okuldan atılan genç kız, silahla lise kapısına dayandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan Kenan Kösen Lisesi’nde, devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan ismi açıklanmayan bir genç kızın, elinde silahla okul kapısına dayandığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Genç kızın, lise son sınıf öğrencisi olduğu belirtilirken, olayı görenlerin büyük panik yaşadığı ifade edildi.

Olayın yaşandığı yer olan Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki Kenan Kösen Lisesi’nde, okulla ilişiği kesilen genç kızın silahla okul kapısına geldiği öğrenildi. Kapının kapalı olmasına rağmen genç kızın tekmeleyerek içeri girmeye çalıştığı ve havaya da ateş ettiği iddia edildi. Olayın yaşandığı sırada okulda ve çevresinde büyük bir panik yaşandığı belirtilirken, genç kızın elindeki silahla dakikalarca dolaştığı ve havaya ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mardin Kızıltepe’deki olayın ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve genç kızı gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve genç kızın neden böyle bir eylem yaptığının araştırıldığı aktarıldı.

Kenan Kösen Lisesi önünde yaşanan bu olay, bölgede büyük yankı uyandırdı. Okul yönetimi ve öğrenciler, olayın şokunu uzun süre atlatamayacağı belirtirken, benzer olayların yaşanmaması için güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı. Herkesi derinden sarsan bu olayın ardından, genç kızın motivasyonunu düşüren ve psikolojik sorunlar yaşamasına neden olan sebeplerin araştırıldığı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardin’de okuldan atılan genç kız, silahla lise kapısına dayandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!