G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.461,47

Mardin Kızıltepe’de silahlı kavga: 4 tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan Tepebaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili olarak 4 Mayıs tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Bu olay ile ilgili başlatılan soruşturma hala devam etmekte olup, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Ş.Ö, İ.D, M.A.Ö, H.Ş, M.E, S.E, A.S, M.S. ve A.S. isimli şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği açıklandı. Bu sürecin ardından H.Ş, M.S, A.S. ve A.S. isimli 4 şüpheli tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Tepebaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda 4 Mayıs tarihinde iki grup arasında yaşanan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda S.D. (41), D.Ö. (23) ve C.S. (35) isimli 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Bu olayla ilgili 9 şüphelinin yakalandığı belirtilirken, tutuklanan ve serbest bırakılan şüphelilerin isimleri açıklanmıştı.

Açıklamada, polisin olayı soruşturmayı sürdürdüğü ve şüphelilerin adli işlemleri devam etmekte olduğu vurgulandı. Bu tür olaylara karışan kişilerin yasal yollardan cezalandırılacakları ve adil bir şekilde yargılanacakları belirtildi. Kamuoyuna yapılan bu açıklamaların ardından olayla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi ve toplumun huzurunu bozan bu tür olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması çağrısında bulunuldu.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından, emniyet güçlerinin titizlikle yürüttüğü soruşturma sonucunda adalete hesap vermesi gereken şüphelilerin belirlenmesi sağlanmış oldu. Toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç unsuruna karşı mücadelede kararlılıkla hareket edilerek, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı da belirtildi. Emniyet güçlerinin olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması konusundaki çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardin Kızıltepe’de silahlı kavga: 4 tutuklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!