G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.694,94

Mardin Halk Eğitim Merkezi’nde Taciz Skandalı! Müdür, Engelli Usta Öğreticiyi Taciz Ettiği İddiasıyla Açığa Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E.S.’nin iddialarına göre, Mardin’de bulunan Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapan M.E.D., kendisini 3 ay boyunca taciz etmiş. Tacizci olduğu iddialarıyla açığa alınan M.E.D., Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

E.S., Nusaybin Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici olarak çalışmaktadır ve iddialara göre, kurum müdürü M.E.D. tarafından taciz edilmektedir. E.S., M.E.D.’nin kendisine 3 ay boyunca cinsel tacizde bulunduğunu belirtmiş ve bu durumu Mardin Valiliği’ne şikayet etmiştir.

Şikayet dilekçesinin incelenmesinin ardından, M.E.D. açığa alınmıştır. Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, M.E.D. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtilmiştir. Taciz iddialarıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılmış olup, olayın aydınlatılması için gerekli adımlar atılmaktadır.

M.E.D., evli ve 2 çocuk babasıdır ve Nusaybin Halk Eğitim Merkezi’nde müdür olarak görev yapmaktadır. Taciz iddialarına karşı açığa alınan M.E.D.’nin suçlamaları reddettiği ve hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu belirttiği öğrenildi.

Bedensel engelli E.S., yaşadığı taciz olayını açıklamış ve yaşadığı sıkıntıların sona erdirilmesi için yetkililere başvurmuştur. Taciz faili olarak gösterilen M.E.D. ise suçlamaları kesin bir dille reddetmiş ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmiştir.

Taciz iddialarıyla ilgili olarak Mardin Valiliği’nin başlattığı soruşturma devam etmektedir. Taciz mağduru E.S. ise yaşadığı travmatik olayın ardından destek arayışına girmiştir. Toplumda cinsel taciz ve mağdurlarının hakları konusunda farkındalık oluşturulması için ise çeşitli platformlarda farkındalık çalışmaları yapılması gerektiği vurgulanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardin Halk Eğitim Merkezi’nde Taciz Skandalı! Müdür, Engelli Usta Öğreticiyi Taciz Ettiği İddiasıyla Açığa Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!