G-QXXHXL9JW0
USD34,05
EURO37,98
CNY4,82
GBP45,15
EURO/USD1,11
BIST9.948,51
Petrol74,45
GR. ALTIN2.825,15
BTC2.155.066,98

Mansur Yavaş’ın CHP’den ayrılacağı iddialarına yalanlama: “İftira, tezgah”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Şahin’in Milliyet gazetesindeki yazısıyla birlikte Ankara’nın siyasi gündemi oldukça hareketli bir hal almıştı. Yazısında Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa edeceği iddialarını ortaya atan Şahin, Yavaş’ın Tüzük Kurultayı’nda yaptığı konuşmadan sonra partiyle arasının açıldığını öne sürmüştü. Özellikle Tüzük Kurultayındaki konuşmasında Yavaş’ın “fitne ateşine odun atanlar” şeklindeki ifadeleri, bir veda mesajı olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre, Mansur Yavaş’ın CHP’den ayrılarak 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları oldukça dikkat çekti. Ancak Mansur Yavaş, bu iddialara sert bir şekilde cevap verdi. Kendisine yöneltilen iftiraları reddeden Yavaş, “Yalanların yalan olduğunu ispatla uğraşacak vaktim yok” dedi. Bu açıklamalarını Ekol TV Haber Müdürü Eray Görgülü’ye mesajla ileten Yavaş, iddialara karşı net bir duruş sergiledi.

Zafer Şahin’in yazısının ardından CHP cephesinden ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Mansur Yavaş’ın partiye olan bağlılığı konusunda kafalarda bir belirsizlik oluştu. Yavaş’ın CHP’den ayrılması durumunda Ankara’daki siyasi denklemlerin nasıl değişeceği ise merak konusu oldu.

Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa edeceği iddiaları, Ankara’da siyasi çalkantıların artmasına neden oldu. Yavaş’ın 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki söylentiler, siyasi kulislerde sıkça konuşulmaya başlandı. Ancak Yavaş’ın bu iddialara karşı sert bir tavır sergilemesi, konunun ne kadar ciddi olduğu konusunda şüpheleri beraberinde getirdi. Ankara’nın siyasi geleceği, Mansur Yavaş’ın aldığı kararlarla şekillenecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş’ın CHP’den ayrılacağı iddialarına yalanlama: “İftira, tezgah”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!