G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Mansur Yavaş ve 16 Belediye Başkanı Anıtkabir Ziyaretinde Buluştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 60 oyla seçilmesinin ardından 16 belediye başkanı ile birlikte Anıtkabir ziyaretinde bulundu. Mazbatalarını alır almaz Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan Yavaş, daha sonra Anıtkabir özel defterini imzaladı. Ziyareti sırasında tek idealinin başkent Ankara’yı dünya başkentleri ile yarışır hale getirmek olduğunu vurgulayan Yavaş, Atatürk’e hitaben şunları söyledi: “Aziz Atatürk, sizin önderliğinizde Cumhuriyetimizin ana karargahı olan Başkent’te yine milletimizin takdiriyle ikinci kez belediye başkanı seçilerek manevi huzurunuzdayım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kimseyi ayırt etmeden adil, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla kentimizi yönetmeye devam edeceğim.”

Yavaş, milletin tarihi ve evrensel haklarını gözeterek Ankara’ya, Ankaralılara ve Türk milletine hizmet etmeyi sürdüreceğini belirtti. Atatürk’ün ilkelerinin ve sevgisinin kendisi için her zaman yol gösterici olduğunu ifade eden Yavaş, hedeflerinin Başkent Ankara’yı dünya başkentleriyle yarışır bir konuma getirmek olduğunu dile getirdi. Anıt ziyareti sonrasında Mansur Yavaş ve beraberindeki belediye başkanları, Anıtkabir çevresinde bir süre daha dolaşıp Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygılarını gösterdiler.

Yavaş’ın Atatürk’e ettiği ziyaret sonrasında sosyal medya ve basın, belediye başkanlarının bir araya gelerek milli değerlere verdiği önemi ve birlik mesajını öne çıkardı. Ankara’nın yeni dönemine bu şekilde başlayan belediye başkanları, halkın güvenini ve desteğini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadılar. Yavaş, Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin geleceğe güvenle bakmasının kendisine de ilham verdiğini söyledi.

Anıtkabir ziyareti sırasında Mansur Yavaş’ın Atatürk’e olan saygısı ve vurguladığı ilkeler, halk tarafından da takdirle karşılandı. Başkent Ankara’nın yeni döneminin milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde ilerleyeceği ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla şekilleneceği beklentisi, halk arasında olumlu bir hava oluşturdu. Yavaş ve beraberindeki belediye başkanlarının Anıtkabir ziyareti, yeni döneme dair umutları artırdı ve halkın beklentilerini yükseltti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş ve 16 Belediye Başkanı Anıtkabir Ziyaretinde Buluştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!