G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

MALATYA’DA TRAJİK KAZA: 1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 3 KİŞİ YARALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazaya göre, 33 EJL 02 plakalı otomobili kullanan Galip T., direksiyon kontrolünü kaybederek takla attı. Olayın hemen ardından, vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kazada yaralanan 4 kişi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan biri olan Cevriye Dürü, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının tedavisi devam ederken, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kazada hayatını kaybeden Cevriye Dürü’nün yakınları hastaneye akın etti. Cevriye’nin ailesi ve yakın çevresi büyük bir üzüntü içinde olduğu gözlendi. Diğer yaralıların durumları ise henüz net değildi. Kazaya neden olan faktörler ve otomobilin takla atmasıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza anının güvenlik kameralarından elde edilen görüntüleri incelemeye aldı. Galip T.’nin ifadesine başvurulurken, kazanın meydana geldiği noktada detaylı bir inceleme yapıldı. Kazanın neden yaşandığı ve alınması gereken önlemler konusunda çalışmalar sürdürüldü.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, yaralılara gerekli tıbbi müdahalenin yapıldığını ve durumlarının stabil olduğunu açıkladı. Hastane önünde bekleyen yakınları, yaralıların durumu hakkında endişeli bir bekleyiş içindeydi. Hastane yetkilileri, yaralıların durumunun sürekli olarak takip edildiğini ve en iyi şekilde tedavi edildiğini belirtti.

Kaza sonrasında, şehirde trafikteki yoğunluğun arttığı ve sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu. Kazaya karışan otomobilin çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından, trafik normal seyrine döndü. Kazanın ardından şehir genelinde trafik denetimlerinin arttırılacağı ve benzer kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MALATYA’DA TRAJİK KAZA: 1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 3 KİŞİ YARALANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!