G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

LÖSEV’den Anıtkabir’e 30 Bin Kişilik Akın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl da ülkenin dört bir yanından LÖSEV üyeleri ve gönüllüleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir’de düzenlenen programda LÖSEV’in Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demir, vakfın yönetim kurulu üyeleri, lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, hastalığı atlatan gençler, ailelerin temsilcileri, bağışçılar ve gönüllülerden oluşan yaklaşık 30 bin kişi bir araya geldi.

LÖSEV üyeleri, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine LÖSEV desenli bir çelenk bıraktı. Ardından, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Anıtkabir tören alanında toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve alanda dev bir Türk bayrağı ile Atatürk posteri açıldı.

“BÜYÜK İDEALLERİMİZ VAR”

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demir, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu ifadeleri yazdı: “Bizler, lösemi tedavisi gören çocuklarımıza söz verdik. Lösemi konusunda yüzde 100 tedavi başarısını elde etmek için azimle çalışacağız. Ulu Önderim, size de söz veriyoruz ki, ülkemizi yeniden kuruluş hedeflerine ulaştırmak için mücadele vereceğiz. Bugün 5 Ekim Cumartesi, yıl 2024. Bugün belki de her şeyin başlangıcı, belki de kurtuluşumuz için son bir fırsattır. Sağlık ve vatan söz konusu olduğunda, diğer tüm meseleler teferruattır. Siz huzur içinde yatın Ulu Önderim, emanetiniz LÖSEV gençliğindedir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
LÖSEV’den Anıtkabir’e 30 Bin Kişilik Akın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!