G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,66
CNY4,88
GBP45,10
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.912,85
BTC2.142.606,38

Liverpool Aston Villa ile Berabere Kaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Premier Lig’in 37. haftasında Liverpool, deplasmanda Aston Villa ile 3-3 berabere kaldı. Maç, Jürgen Klopp’un ekibinin son dakikalarda 3-1 önde girdiği maçta Unai Emery’nin yönetimindeki Aston Villa ile beraberlikle sonuçlandı. 6 golün atıldığı maçta kazanan olmadı. Liverpool’un gollerini 2. dakikada Emiliano Martinez (kendi kalesine), 23. dakikada Cody Gakpo ve 48. dakikada Jarell Quansah kaydetti. Aston Villa’nın gollerini ise 12. dakikada Youri Tielemans, 85 ve 88’de ise Jhon Duran attı.

Maçın 65. dakikasında Aston Villa’da oyuna giren Nicolo Zaniolo, 79. dakikada sakatlanarak yerini geceye damga vuran isimlerden biri olan Jhon Duran’a bıraktı. Bu beraberlikle birlikte Liverpool puanını 79’a yükseltirken, Aston Villa 68 puana ulaşmış oldu. Ligin son maç haftasında Liverpool, evinde Wolverhampton’ı ağırlayacakken, Aston Villa deplasmanda Crystal Palace ile karşılaşacak.

Puan durumu açısından ligdeki sıralama şu şekilde: 1. sırada Arsenal, 86 puanla liderliğini sürdürürken, 2. sırada Manchester City 85 puanla yer almakta ve bir maçı eksik durumda. 3. sırada yer alan Liverpool ise 79 puana sahipken, 4. sırada Aston Villa 68 puanla mücadelesine devam etmektedir.

Liverpool’un Aston Villa karşısındaki beraberliği, ligdeki sıralamalar üzerinde etkili olabilir. Önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlarla birlikte liderlik mücadelesi de kızışabilir. Liverpool’un Chelsea’den en büyük rakibi olarak gösterilen Aston Villa karşısındaki puan kaybı, ligdeki heyecanı artırabilir. Liverpool’un haftalardır süren başarılı performansı, Aston Villa karşısında zorlu bir sınavla sınandı ve bu beraberlikle liderlik yarışında avantajını kaybetmemek adına önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olması gerekebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Liverpool Aston Villa ile Berabere Kaldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!