G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,83
GBP45,03
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.869,84
BTC2.083.910,73

Lice’de Şehit Uzman Çavuşun Oğlu İçin Yapılan Sürpriz Sünnet Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 3 yıl önce, 2018 yılında Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kırsalında Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığı tarafından bölücü terör örgütü mensuplarına karşı gerçekleştirilen operasyonda, el yapımı patlayıcı infilak etti. Bu patlamada Uzman Çavuş Kadir Çakı şehit oldu. Şehit Çakı, Merkeze bağlı Beldağ köyünde toprağa verildi. Şehidin oğlu Alp Aslan Çakı için ailesi şehit babalarının anısına bir sünnet töreni düzenledi.

Şehidin eşi Hanife Çakı, Amasya İl Jandarma Komutanlığı’na giderek oğlu Alp Aslan Çakı için sünnet düğünü planladığını belirtti. Bunun üzerine jandarma ekipleri, sürpriz bir organizasyon düzenledi. Hanife Çakı’nın yaşadığı eve balonlarla süslenmiş sünnet aracını getirerek sirenlerle gelerek Alp Aslan Çakı’ya sürpriz yaptılar. Amasya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Arı, Alp Aslan Çakı’ya bisiklet hediye etti. Ardından Alp Aslan Çakı, sünnet arabasına binerek şehir turu attı ve şehit babasının mezarını ziyaret etti. Alp Aslan Çakı daha sonra köylerinde düzenlenen sünnet törenine katıldı.

Beldağı Köyü’nde yapılan sünnet düğününe Amasya Valisi Yılmaz Doruk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Arı ve çok sayıda davetli katıldı. Sünnet düğününde şehit babalarının ailesine destek ve dayanışma gösterildi. Merhum Uzman Çavuş Kadir Çakı’nın fedakarlığı ve şehadeti unutulmadı. Alp Aslan Çakı, bu özel gününde ailesi ve sevdikleriyle bir araya gelerek mutlu bir gün yaşadı. Şehit babasının anısına düzenlenen sünnet töreni, aile için duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Şehit Kadir Çakı’nın ailesine ve özellikle oğlu Alp Aslan Çakı’ya destek veren jandarma ekipleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lice’de Şehit Uzman Çavuşun Oğlu İçin Yapılan Sürpriz Sünnet Töreni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!