G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.869,54
BTC2.178.770,94

Kuvvetli Rüzgar Bursa’da Etkisini Sürdürüyor, Siyasi Parti Standları Yıkıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece Bursa’da etkili olan şiddetli rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabah saatlerinde hızını arttıran rüzgar saatte 63 kilometreye kadar ulaştı. Bugün öğle saatlerinde ise rüzgarın hızının saatte 75 kilometreye yükseleceği tahmin ediliyor. Bu güçlü rüzgarla birlikte gün boyunca sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcaklıkları en yüksek 21, en düşük 8 derece olacak. Yarın ise rüzgarın şiddetinin azalması ve parçalı bulutlu bir günün Bursa’ya olması bekleniyor.

Ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışma yapan bazı siyasi parti stantları şiddetli rüzgara dayanamayarak yıkıldı. YRP’nin çadırı da rüzgarın etkisiyle yerle bir oldu. Yaşanan bu olaylar seçim çalışmalarını olumsuz etkileyebilirken, meydandaki diğer stantlarda da hasarlar meydana geldi.

Rüzgarın yol açtığı hasarın yanı sıra meydanda bulunan vatandaşlar da rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar çadırlarını korumak için mücadele verirken, bazılarının eşyaları rüzgarla savruldu. Rüzgarın etkisiyle yaşanan bu olumsuz olaylar sonrasında belediye ekipleri meydanda temizlik ve düzenleme çalışmalarına başladı. Meydanda bulunan çöplerin ve hasar gören malzemelerin temizlenmesi için ekipler gece boyunca çalışma yaptı.

Yaşanan bu olumsuz hava koşulları ve rüzgarın etkileri vatandaşları tedirgin ederken, meteoroloji yetkilileri de sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Hava durumunun olumsuz etkilerinin yarın azalması beklenirken, vatandaşlar da dikkatli olmaya devam etmeliler. Meydanda yaşanan hasarların en kısa sürede giderilmesi için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kuvvetli Rüzgar Bursa’da Etkisini Sürdürüyor, Siyasi Parti Standları Yıkıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!