G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.822,38

Kütahya’da 9 Otomobil Kaza Yaptı: 1 Yaralı, 9 Araçta Maddi Hasar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya ilinde, Afyonkarahisar’dan Eskişehir’e seyir halinde olan 9 otomobilin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, 1 kişi yaralanırken 9 araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrasında en son karışan 43 ACJ 059 plakalı otomobilde bulunan ve ismi belirtilmeyen yaralı şahıs, ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kazaya karışan araçların çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, Kütahya’da yaşanan önemli olaylardan biri olarak kayıtlara geçti. Bu kaza sonucunda, yaralanan bir kişi olduğu ve 9 aracın maddi zarar gördüğü belirtildi. Kazada en son karışan 43 ACJ 059 plakalı otomobilde bulunan ve ismi belirtilmeyen yaralı şahıs, hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan şahsın durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, kaza haberini aktaran kaynak ise İhlas Haber Ajansı (İHA) oldu. İHA tarafından yapılan habere göre, kaza sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, alınan önlemler doğrultusunda ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya neden olan faktörler hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmazken, trafik kazalarının artan bir problem olarak dikkat çektiği belirtildi. Kütahya’da gerçekleşen bu kaza, sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusunda bir kez daha uyarı niteliğinde oldu. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli sürüş yapmak her zaman önem taşıyor.

Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise yaralı şahsın tedavi gördüğü sağlık kurumu olarak biliniyor. Hastanenin sağlık personeli, gelen hastaların sağlık durumlarıyla yakından ilgilenerek gerekli müdahaleleri yapıyor. Kazada yaralanan şahsın tedavisinin hastanede devam edeceği belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kütahya’da 9 Otomobil Kaza Yaptı: 1 Yaralı, 9 Araçta Maddi Hasar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!