G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,83
GBP45,03
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.869,84
BTC2.083.910,73

Kütahya-Afyonkarahisar Yolunda Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Afyonkarahisar istikametinden Kütahya’ya seyir halinde olan Y.Y. yönetimindeki 06 EC 4436 plakalı otomobil, şerit değiştirirken A.E. idaresindeki 43 SE 162 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 80 yaşındaki Cemile Yalçıner hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı ve ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonucunda ağır yaralanan 55 yaşındaki Hülya Gülsever, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haberlerde yer alan bilgiye göre, Hülya Gülsever, kazada hayatını kaybeden Cemile Yalçıner’in kızıydı.

Hayatta kalan diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor. yaşanan kaza sonucunda oluşan maddi hasarın büyüklüğü hakkında henüz net bilgi verilmezken, olayın detayları üzerinde polis ekipleri tarafından inceleme yapılmaya devam ediyor. Yol üzerinde trafikte herhangi bir aksaklığa sebep olmayan kazanın ardından, yetkililer bölgedeki trafiğin akışını sağlamak için gerekli önlemleri almıştır.

Yaşanan trafik kazasının detayları hakkında şu an için net bir bilgi olmasa da, her iki araç sürücüsünün de ifadelerine başvurulacağı ve soruşturmanın detaylı bir şekilde devam edeceği belirtilmiştir. Ölen ve yaralananların aileleri ise kazanın ardından büyük üzüntü yaşamaktadır. Kazada hayatını kaybeden Cemile Yalçıner’in ailesi ve yakınları da büyük bir acı içinde oldukları belirtilmiştir.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar dilerken, trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması gerektiği vurgulanmıştır. Kazanın yaşandığı bölgede trafik güvenliğini sağlamak adına gerekli önlemlerin alındığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtilmiştir. Olayla ilgili güncel gelişmelerin takip edilmesi ve yetkililerden gelecek açıklamaların dikkatle incelenmesi önem arz etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kütahya-Afyonkarahisar Yolunda Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!